Vi er i julestemning i mars?

Vi har bare lyst til å fortelle at vi allerede nå har avtalte ny julekonsert på Meieriet kultursenter 15. desember 2019 kl. 19:00.

BLÅTONER, en julekonsert med Ole Børud, Maria Solheim og Lewi Bergerud.
Ole Børud, Maria Solheim og Lewi Bergrud er tre norske låtskrivere, sangere, musikere og artister. Ole har vært artist siden barns ben av, imens Maria ble for alvor kjent som 16- åring med låta Lady of my life. Lewi har gjort seg bemerket i både inn- og utland med sine tekster skrevet på Toten-dialekt, og kommer ut med sitt tredje soloalbum denne våren. Turnéen blir en større publikumssuksess for hvert år, og disse tre artistene har i år inngått et spennende samarbeid. Blåtoner har tidligere høstet fantastiske kritikker for sine egne tolkninger av kjente julesanger, samt nyskrevne låter. Ole, Maria og Lewi ønsker å fortsette å gi publikum en julekonsert hvor formidling av tekst og å skape høytidsstemning står i fokus. Vi gleder oss!

For de som vil sikre seg billett til en god pris, vil vi snart legge ut “Early bird” billetter. Dette skjer 1. april og er slettes ikke en spøk.

Roger Larsen