Vinterdrift i Leknes Idrettspark

vinterdrift.jpg

Vi planlegger å holde Idrettsparken og kunstgresset åpent i vinter, og det skjer ved hjelp av brøyting og kjemikaler. Kjemikalene er ikke skadelig for miljøet eller kunstgresset og heter CMA. I tillegg vil vi benytte såkalt steinsalt.

Vi satser på at Idrettsparken kan bookes følgende dager: TIRSDAG - ONSDAG - TORSDAG, i tillegg har vi hørt rykter om at det planlegges enkelte turneringshelger og da vil selvfølgelig banen også vær tilgjengelig de helgene det er snakk om.

Det som kan forkludre dette er svært kraftig snefall over kort tid. Ved ekstra streng kulde, kan banen oppleves litt hardere enn om sommeren, dette skyldes at kjemikalene ikke vil klarer å tine gummipadden som ligger under kunstgresset. På de nevnte dagene vil banen være klar for trening fra kl. 16:00 - 23:00. Dersom det ikke snør vil banen også være tilgjengelig mandag og fredag. Vi satser på å åpne banen f.o.m. 7. januar

Å vinterdrifte banen er en relativt kostbar afære, og vi regner ikke med å få dekt kostnadene til dette gjennom utleie. Vi gjør dette som et forsøk denne vinteren og leieprisen vil bli kr. 675,- pr. time og dette er så og si samme pris som det koster å leie inne i Lofothallen.

For mer info om vinterdrift kan Roger Larsen eller Kjell Håkon Benonisen kontaktes.

Redvald Hjulstad